Brandweer helpt met zonnebrandcrème op vijf losgekomen verdiepingen | sleutelstad

2021-12-14 16:43:40 By : Mr. Frank Zhao

De brandweer rukt niet alleen uit voor branden, auto's in sloten en giftige stoffen. Zo nu en dan komt er op vijf verdiepingen een parasol langs die een risico vormt. De brandweer is vrijdagavond om 20.30 uur ingezet in Voorschoten om een ​​kapot scherm aan de Richard Wagnerlaan te verwijderen.

Het scherm was op de vijfde verdieping van de flat versplinterd en dreigde naar beneden te vallen. De brandweer kon met behulp van een ladderwagen bij het scherm komen. Het scherm is afgesneden en via een raam aan de eigenaar gegeven.

Een fietser is dinsdagmiddag rond 15.15 uur gewond geraakt toen hij werd aangereden door een auto. Dat gebeurde op de...

Bij de ingang van het Stadskantoor in Leiden werd rond 16.00 uur een man overmeesterd die voor de nodige...

Het slachtoffer van de steekpartij aan de Haarlemmerstraat afgelopen zaterdagavond maakt het goed. Dat zegt een...

Een team van zestien agenten en rechercheurs in de wijk Leiden-Bollenstreek vecht...

Key City is de lokale omroep voor Leiden en richt zich op radio- en tv-uitzendingen, de website Sleutelstad.nl, onze gratis nieuwsapp en diverse social media kanalen met nieuws, informatie en entertainment in de Leidse regio. Via deze website kun je ook onze radio-uitzendingen online beluisteren, via uitzending gemiste programma's beluisteren en live meekijken met onze televisiezender. Onze radio-uitzendingen zijn te beluisteren via 107.5 FM, DAB+ en op TV via kanaal 46 (Ziggo) en kanaal 1421 (KPN).

Studio Middelstegracht 87A 2312 TT Leiden